Neem contact op

Vul jouw email adres in. En gebruik voor het bericht het tekstveld rechts.

47 Lage Naarderweg
Hilversum, NH, 1217 GN
Netherlands

The Broadcaster

151021_FT_Drone.jpg.CROP.promo-xlarge2.jpg

Dutch Drone Festival / Dutch Drone Film Festival

In Hilversum huizen tientallen drone-operators en drone- bedrijven en werken er honderden programmamakers die opnames maken met drones of overwegen om dat te gaan doen. Het ligt dan ook voor de hand in de mediastad een drone-evenement te organiseren.  Op de eerste editie in 2016 kwamen 10.000 mensen af, de tweede in 2017 trok het dubbele aantal bezoekers. 

Het Dutch Drone Festival, www.dutchdronefestival.nl, georganiseerd door The Broadcaster en Events in Business, duurde 3 dagen. Tijdens de Open Studio dagen, eerste week september, is op het Mediapark het Dutch Drone Festival georganiseerd. In een de werkhallen van grootste studio's van Europa, Studio 22 op het Mediapark, waren drone-demonstraties, drone-races te zien en is de mogelijkheid aangeboden om zelf met een drone te vliegen.

En, voor het eerst, in 2017 hebben we het eerste Dutch Drone Film Festival (www.ddff.nl) georganiseerd. Met ruim 80 inzendingen is de eerste editie een groot succes! Wordt vervolgd... Kijk op de webpagina naar de prachtige filmpjes van de winnaars die zich een jaar lang de beste van Nederland mogen noemen. Peugeot trad toe als partner, waar we erg blij mee zijn. 

Het DDF is mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum en de gemeente Hilversum.

“Drones komen letterlijk op plaatsen waar mensen niet kunnen komen. Ik heb zelf een kleine drone die in mijn rugzak past. Die kan ik overal mee naartoe nemen, en waanzinnige shots maken." Aldus Randy Scott Slavin, oprichter van het New York City Drone Film Festival.

En zo is het. Waar je vroeger een helikopter of een dure crane nodig had, maak je de shots nu met een drone, goedkoper, eenvoudiger én mooier. Ook wij zijn elke keer weer verbaasd over de schitterende opnames van onze drone, de DJI Inspire 1. Een drone waarmee je beelden maakt met een resolutie van 4K, scherper kan niet. 

Inmiddels hebben wij voor een groot aantal opdrachtgevers films gemaakt met drone-opnames én zijn wij een gecertificeerd dronebedrijf!