Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

47 Lage Naarderweg
Hilversum, NH, 1217 GN
Netherlands

The Broadcaster

IMG_1757.JPG

Mediabedrijf The Broadcaster

Hilversumse onderneming van het jaar, daar zijn we trots op! De prijs is uitgereikt door het Stadsfonds Hilversum. Citaat uit het jury-rapport: 'The Broadcaster, een uitzonderlijke onderneming, die door het grote publiek (misschien) niet is opgemerkt maar wel door de vakjury van ingewijden en mede-ondernemers!" Dit schreef De Gooi- en Eemlander... 

The Broadcaster

 

Locali is onze love baby. Na anderhalf jaar werken is de app te vinden in GooglePlay en in de AppStore. Eigenlijk is Locali geen app, maar een beweging. Democratie 2.0 zo je wil... Wat Locali kan, kunnen maar weinig digitale participatietools; het gesprek op gang brengen tussen inwoners en gemeenten. Hilversum werkt met Locali, Alphen aan den Rijn, en Rotterdam nu ook. 

Nieuw is een fantastisch training die we aanbieden, Leer Denken Als een Startup, een combinatie van een mediatraining met een 'why' (Simon Sinek) sessie. In een halve of een hele dag krijg je feedback op jouw persoonlijke communicatie, en je gaat naar huis met een uitgeschreven zin die betekenis geeft aan wat jouw organisatie doet. Een zin die de maatschappelijke meerwaarde omvat... Noem het een mediatraining on steroids... ;-) Meer weten? Kijk hier...

Het Dutch Drone Festival is een merknaam van ons. Twintigduizend mensen bezochten in september 2017 het tweedaagse event dat we organiseerden op het Mediapark in Hilversum. Met drone races, informatie over de razendsnelle ontwikkeling van drones en VR trok het festival tweemaal zoveel bezoekers als het jaar er voor. 

En in 2017 hebben we, samen met Dronewatch, het allereerste Dutch Drone Film Festival georganiseerd. Met 80 inzendingen nu al een succes. 

En dat is wat The Broadcaster bijzonder maakt. Een mediabedrijf dat anders denkt, oplossingen ziet waar anderen problemen zien. Onze mediakennis gebruiken we graag. Niet om er rijk mee te worden, maar om onze wereld een stukje mooier te maken. Opgericht door journalisten Frank du Mosch en Jeroen Illy willen we graag uitdagen, verleiden. De horizon verbreden. En niet alleen die van onszelf... 

Onze thuisbasis is het oude TROS-gebouw in Hilversum. Sinds juni 2016 hebben wij onze intrek genomen in de voormalige TweeVandaag-studio.

Wij bouwen een app, Locali, die we geen app noemen maar een beweging. En die we eigenlijk ook geen beweging noemen maar Democratie 2.0. Burgerparticipatie, daar gaat het om. Communicatie tussen burgers en gemeenten. Dit filmpje is arcade, zo begon het ooit... www.locali.nu

Onderdeel van een serie portretten van ouderen die een bijzondere woonvorm hebben gekozen. Portret van de 96-jarige Nora Waslander, die op een hofje woont in Amsterdam. Er wonen alleen alleenstaande vrouwen.

 


Anderhalf jaar lang volgen camera's de restauratie van het Romeinse schip dat in Leidsche Rijn werd opgegraven. Het is het meest complete exemplaar dat ooit boven de Alpen is gevonden.  

 

MaatschapWij is een partner van Locali

MaatschapWij is een partner van Locali