Neem contact op

Vul jouw email adres in. En gebruik voor het bericht het tekstveld rechts.

47 Lage Naarderweg
Hilversum, NH, 1217 GN
Netherlands

The Broadcaster

Mediabedrijf The Broadcaster

The Broadcaster is het media/tech bedrijf van Frank du Mosch, Hilversumse onderneming van het jaar 2018. De jury van Stadsfonds schrijft in haar rapport: 'The Broadcaster, een uitzonderlijke onderneming, die door het grote publiek (misschien) niet is opgemerkt maar wel door de vakjury van ingewijden en mede-ondernemers!" Dit schreef De Gooi- en Eemlander... 

Het bedrijf

The Broadcaster heeft een warm hart voor onze samenleving. De wereld een stukje mooier maken door inzet van onze mediakennis is het uitgangspunt. En dat lukt best goed… Onze thuisbasis is het oude TROS-gebouw in Hilversum. Sinds juni 2016 hebben wij onze intrek genomen in de voormalige tv-studio van TweeVandaag.

We bedachten Locali, onze love baby. Het is een burgerparticipatie app, maar eigenlijk is het een beweging. Democratie 2.0... Wat Locali kan, kunnen maar weinig digitale participatietools; inwoners en gemeenten koppelen aan elkaar. Dialoog dus, de eerste stap op weg naar versterking van het vertrouwen over en weer. Dit is waar we aan bouwen: in aangesloten gemeenten informeert Locali inwoners over wat er in hun buurt of wijk gebeurt. De beste burgerinitiatieven worden besproken door de gemeenteraad. Zo krijg je interactie tussen inwoners en gemeenten, echte burgerparticipatie!

Ben je nieuwsgierig? Duik de AppStore of GooglePlay in, download de app en maak een account aan. Als je in Hilversum woont, in Alphen aan den Rijn of Venray, dan zie je de initiatieven, enquêtes of projecten die ingediend zijn. Als dat niet zo is, zoom dan even uit op het kaartje in de app…

De app wordt mooier en mooier, dankzij het geweldige team dat hier aan werkt. Wat nu kan:

  • indienen burgerinitiatief

  • enquêtes. Vraag je buurt wat zij vinden

  • nieuwsberichten. Gemeentelijk nieuws op locatie geselecteerd, afgeleverd bij die inwoners die het aangaat

Er komt een nieuwe versie aan, in Q2 2019. Met een opgefrist design. En nieuw nieuw nieuw Melding Openbare Ruimte (MOR), wijkagenda en ophaaltijden van het afval.


Frank du Mosch_2372.jpg

Mediatraining

In een halve of een hele dag feedback krijgen waar je een leven lang plezier van hebt

Een ‘gewone’ mediatraining geven we niet. Wel een bijzondere, op maat gemaakt. Aangepast aan de vraag van de klant, met een stevige focus op de inhoud. En op purpose, op (maatschappelijke) meerwaarde. Kijk hier maar eens: Leer Denken Als een Startup, een combinatie van een mediatraining met een 'why' (Simon Sinek) sessie, een mediatraining on steroids... ;-)

Old stuff

Het Dutch Drone Festival is een merknaam van ons. Twintigduizend mensen bezochten in september 2017 het tweedaagse event dat we organiseerden op het Mediapark in Hilversum. Met drone races, informatie over de razendsnelle ontwikkeling van drones en VR trok het festival tweemaal zoveel bezoekers als het jaar er voor. 

En in 2017 hebben we, samen met Dronewatch, het allereerste Dutch Drone Film Festival georganiseerd. Met 80 inzendingen een succesvol evenement. Maar das war einmal, daar gaan we niet mee door…

 

Dit filmpje is arcade, zo begon Locali ooit... www.locali.nu

Onderdeel van een serie portretten van ouderen die een bijzondere woonvorm hebben gekozen. Portret van de 96-jarige Nora Waslander, die op een hofje woont in Amsterdam. Er wonen alleen alleenstaande vrouwen.

 


Anderhalf jaar lang volgden onze camera's de restauratie van het Romeinse schip dat in Leidsche Rijn werd opgegraven. Het is het meest complete exemplaar dat ooit boven de Alpen is gevonden.

 

MaatschapWij is een partner van Locali

MaatschapWij is een partner van Locali