top of page

Purpose drive mediatraining

Plotseling staat jouw organisatie vol in de spotlight, met alle gevolgen van dien. Ben je voorbereid, weet je wat je wel en niet moet doen?

Een mediatraining is de ideale voorbereiding op het hebben van mediacontact. Hoe is het om voor een camera te staan? Wat is een kernboodschap eigenlijk en hoe vertel je jouw verhaal compact en helder?In een training van een halve of een hele dag maak je veel meters voor de camera en krijg je feedback op jouw verbale- en nonverbale communicatie. En je krijgt uitleg over de kracht en werking van de media. 

Mediatraining anno 2023

Als mensen geloven in wat jij gelooft, werken ze met bloed, zweet en tranen voor je. Organisaties die purpose driven werken, weten wat ze toevoegen aan de samenleving en groeien harder. In alle mediatrainingen en workshops leer je om te praten uit het hart en niet uit het hoofd. We benoemen wat jouw organisatie bijzonder maakt en wat het toevoegt aan de maatschappij. Dat is wat ons anders maakt. Effectiever. 

Wat levert het op? Eindeloos veel meer zelfvertrouwen, oprecht geloof in eigen kunnen en in de maatschappelijke meerwaarde van wat jij en jouw organisatie doet. Na ontelbare trainingen durven we te zeggen dat een training bij ons echt effectief is en je dingen bijbrengt die je een leven lang onthoudt. 

Trainingen

bottom of page