top of page
landschap.jpg

Locali is ontwikkeld vanuit een warm maatschappelijk hart. Wij willen op onze manier een bijdrage leveren aan betere communicatie tussen inwoners en lokale overheden. In de app worden inwoners op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in hun leefomgeving. En gemeenten en andere overheden kunnen laagdrempelig communiceren met inwoners. 

Locali voor gemeenten

Locali is voor gemeenten de natuurlijke partner in het uitvoeren van de duurzaamheidsagenda, door niet alleen te informeren maar ook uit te vragen wat burgers nou eigenlijk willen. Maar denk ook aan stedelijke vernieuwing of aanpassing van infrastructuur. 

Dat geldt ook voor provincies. De schaalbaarheid van het platform en daarmee het potentieel grote bereik maakt communiceren en participeren laagdrempeliger dan ooit.

Locali voor bewoners

Altijd op de hoogte van wat er speelt en wat overheden van plan zijn. Of het nu om waterschappen, gemeenten of provincies gaat, Locali informeert en maakt participatie mogelijk. 

Locali voor waterschappen

Waterschappen hebben te maken met projecten die vaak jaren duren. Omwonenden weten soms meer over de historie van een dijk dan het waterschap. In de praktijk is dat soort informatie goud waard gebleken. Informeren van omwonenden en het gericht ophalen van informatie en wensen kan uiterst effectief met Locali.

Modern Architecture

Meer weten

Laat je naam en e-mailadres achter en we nemen contact op

Dank voor het versturen!

bottom of page